

AGENDA AKISAN USA 2nd Joint National Council Meeting Jacksonville, Florida Saturday, May 1, 2021 (All Times are Listed in Eastern Standard Time)

ITEM #	AGENDA ITEM	START TIME	ALLOTTED TIME	PRESENTER
1	Call to Order	10:00 am	2 minutes	National President
2	Opening Prayer	10:02 am	5 minutes	ТВА
3	Roll Call/Chapter Dues National Secretariat Council Board of Trustees (BOT) Others in Attendance 	10:07 am	20 minutes	National Secretary, Council, General Audience
4	Reading of the Standing Rules	10:27 am	8 minutes	Legal Counsel
5	 Welcome Addresses AKISAN Jacksonville National President 	10:35 am	10 minutes	JAX Chapter President, Usoro Noah, National President
6	Reading/Adoption of Minutes of the 1st National Council Meeting (November, 2020)	10:45 am	20 minutes	National Secretary
7	Matters Arising/Adoption of any Outstanding Resolutions	11:05 am	15 minutes	Chapter President
8	Youth Portfolio/Miss & Mr. AKISAN Reports	11:20 am	15 minutes	Youth Portfolio Chair, Mr. & Miss AKISAN USA

9	 Financial Reports Operational Account Income Statement/Financial BOT Report BOT Financial Report 	11:35 am	60 minutes	National Treasurer, BOT Chairman, BOT Treasurer
10	National Auditor's Report	12:35 pm	10 minutes	National Auditor
11	Report of the Committee Set Up to Look at the Former National Secretariat's Finances	12:45 pm	15 minutes	Mr. Isong Ekpenyong
12	AKISAN AWARE (Women) Program	1:00 pm	10 minutes	Mrs. Edidiong Akpan-Iquot/Dr. Umo Ntekim
	Lunch Break	1:10 pm	50 minutes	N/A
13	Legal Counsel Report	2:00 pm	10 minutes	Legal Counsel
14	Non-AKISAN Funded Projects	2:10 pm	10 minutes	National President
15	Information Portfolio Report	2:20 pm	10 minutes	IT Portfolio Chair
16	Welfare Portfolio Report	2:30 pm	10 minutes	Welfare Portfolio Chair
17	Education/Scholarship Committee Report	2:40 pm	10 minutes	Education/Scholarship Committee Chair
18	Finance Committee Report	2:50 pm	10 minutes	Finance Committee Chair
19	ETF Committee Report	3:00 pm	10 minutes	ETF Committee Chair
20	Project Committee Report	3:10 pm	10 minutes	Project Committee Chair
21	Health/Medical Mission Committee Report	3:20pm	10 minutes	Health/Medical Mission Committee Chair
22	Convention Planning Committee Report	3:30 pm	10 minutes	Convention Chair/Coordinator

	Break	3:40 pm	20 minutes	N/A
23	Constitution Review Committee Report/Reading & Approval of Amendments	4:00 pm	60 minutes	Constitution Review Committee Chair
24	Chapter President Reports (Must be presented in writing before the Council Meeting) Send reports to secretariat@akisan.org	5:00 pm	30 minutes	Chapter Presidents
25	General/Announcements	5:30 pm	10 minutes	Everyone
25	Closing Prayer	5:40 pm	5 minutes	Dr. Victoria Udongwo
27	Adjournment	5:45 pm	5 minutes	National President